Cabana Diham

Situată în Munţii Dihamului, la marginea unei poieni largi de sub Măgura Cenuşie, cabana Diham reprezintă o importantă bază turistică. Ea oferă un excelent loc de odihnă şi este în acelaşi timp un punct de plecare pentru numeroase excursii în împrejurimi sau în excursii mai dificile pe abruptul nordic al Bucegilor. Iarna cabana Diham serveşte ca bază pentru practicarea a schiului fond.

http://www.diham.ro/

Tel: 0726203262 

 

Cabana Malaiesti*

Cabana Malaiesti- muntii Bucegi

Altitudine: 1720 m
Capacitate: 100 locuri in camere cu 3, 4, 6, 9 si 14 paturi

Pensiunea Casa Rasnoveana***

Clasificata la 3 stele, Pensiunea Casa Rasnoveana este locul unde intotdeauna veti fi intampinati cu ospitalitate de catre gazde si in care veti gasi ambianta unei case primitoare, autentic- rasnoveana. 

Pensiunea Casa Ecaterina ***

Construita pentru a oferi liniste, caldura si intimitate, Pensiunea Casa Ecaterina beneficiaza de toate facilitatile impuse conform clasificarii de 3 stele,

Pensiunea Casa Dacica ***

Situata la poalele Cetatii Rasnov, intr-un tinut in care vestigii ale istoriei medievale se impletesc cu frumusetile naturii, Casa Dacica va intampina cu confort si ospitalitate, intr-un decor traditional cu tematica dacica.

Pensiunea Casa Contelui***

Situata la poalele Cetatii Rasnov, inconjurata de munti si paduri dese de brad, pensiunea Casa Contelui ofera oaspetilor sai o atmosfera calda si primitoare, tipica unui vechi conac transilvanean.

Pensiunea Cetatea Craiului ****

Pensiunea Cetatea Craiului ofera conditii moderne de cazare cu mic dejun inclus si alte servicii turistice specifice, in regim de clasificare de 4 stele.

Complex Turistic Panicel****

Povestea Complexului Turistic Pănicel a început cu pârâul Pănicel care curge limpede pe dealurile din preajma Cetăţii Râşnov. Acesta a inspirat oamenii să construiască o lume de vis

Hotel Max International***

Situat  in apropiere de centrul statiunii, intr-o zona linistita, hotelul si-a deschis portile in anul 2007, in fiecare aducand ceva nou pentru clientii nostri.

Hotel Edel House****

Hotelul Edel House, situat la bazele Cetatii Rasnovului, mentine traditia si aspectul rustic al zonei, ocupand locatia si imprumutand structura lemnoasa a unei mori de grau cu o vechime de peste 300 de ani,

Hotel Radsor ****

     Hotelul Radsor  4****, situat in  Rasnov, str.Ion Creanga nr 2, este optiunea ideala de cazare din centrul Romaniei. Situat in chiar centrul orasului, cu o minunata vedere spre cetate,  este inconjurat de puncte turistice,