Cazare in Rasnov

 • Hotel Edel House Râşnov +

  Râşnov, str. Florilor, nr. 69
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Hotelul Edel House Râşnov, situat la bazele cetăţii Rasnovului, menţine tradiţia şi aspectul rustic al zonei ocupând locaţia şi împrumutând structura lemnoasă a unei mori de grâu cu o vechime de peste 300 de ani, păstrând standardele stricte a unui hotel destins cu titlul de 4 Stele. Complexul arhitectonic realizat în anul 2008, aduce rafinamentul şi nobleţea caracteristice Râşnovului. Hotelul oferă o privelişte unică asupra zonei montane precum şi asupra Cetăţii Râşnovului, odinioară numită Cetatea Ţărănească. Decorul plin de culoare, ambianţa plină de farmec, dar şi mesele savuroase sunt doar câteva motive pentru a alege Hotelul Edel House Râşnov.

 • Hotel Max Internaţional +

  Str. Brânduşelor nr. 32, Râşnov
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Complexul hotelier este format din recepţie, 24 camere de 3* şi 4*, 1 apartament, pizzerie, restaurant, bar, club, terasă, sala de conferinţă capacitate 100 pers. Fiecare cameră este dotată cu balcon, baie proprie cu cabină de duş, hidromasaj sau jacuzzi, smart-tv, internet fir şi wireless, telefon în cameră, uscător de păr, mini bar, seif în camerele de 4*, antenă satelit în 5 camere de 4*, seif la recepţie, parcare privată supravegheată video, parcare pentru autocare, transmitere - receptionare fax, sala de fitness, saună, sală de biliard şi darts. Camerele spaţioase, mobilate modern va vor face să va simţiţi "ca acasă".

 • Pensiunea Cheile Râşnoavei +

  str. Zona Cheile Râşnoavei
  Un loc caracterizat de eleganţă, lux, intimitate şi aer de munte în care, împreună cu familia, grupul de prieteni, colaboratorii sau partenerii de afaceri va puteţi relaxa, distra sau lucra. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, încălzire centrală, TV cu cablu, terase generoase. Pensiunea dispune şi de internet (la recepţie), restaurant, bar, sală de joacă pentru copii, masă de biliard, masă ping-pong şi un living room cu şemineu, dar şi de o zona de agrement dotată cu grătar, foişor şi camping.

 • Pensiunea Waldburg +

  str. N. Balcescu, nr. 11
  Pensiunea Waldburg este o construcţie nouă, spaţioasă şi modernă amplasată în apropierea Cetăţii Râşnov şi a centrului oraşului, înconjurată de pădure şi cu privelişte de la înălţime asupra oraşului. Pensiunea Waldburg dispune de 12 camere duble cu baie, tv şi balcon şi de 2 apartamente cu 2 camere, având o capacitate maximă de cazare de 32 locuri, sala de 60 de locuri, parcare proprie închisă, foişor, terase, cuptor şi grătar în curte.

 • Complex turistic Panicel +

  Accesul spre Complex turistic Panicel se poate face pe DN73, aflat la doar 2 km faţă de oraşul Râşnov. Complexul Panicel este alcătuit din 3 corpuri, prima clădire fiind clasificată la 4 stele şi conţine 28 de camere twin şi 6 apartamente. A două clădire este formată din 6 camere cu pat matrimonial şi 16 camere twin, acestea fiind clasificate la 3 stele. Ultima este formată din 5 camere matrimoniale şi 4 camere twin şi aceasta este clasificată la 3 stele. Foişorul are o capacitate de 100 de locuri. Restaurantul cu o capacitate de 400 de locuri, prezintă specialitaţile casei şi oferă confortul de a putea fi relaxat la orice masă din cursul zilei.

 • Pensiunea Poiana Râşnoavei-Doripesco +

  DN-73A, Km.14, Râşnov
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  "Pensiunea Poiana Râşnoavei - Doripesco este situată pe DN 73A, care leagă Braşovul de Predeal prin Râşnov, la km 14. Cadrul natural este mirific, parcă rupt din basmele copilăriei, un loc în care grijile şi problemele cotidiene dispar, iar relaxarea şi bună dispoziţie îşi fac simţită prezenţa încă de la intrare. Pensiunea are o capacitate de cazare de 34 de locuri, dispunând astfel de: - 7 camere duble;
  - 4 apartamente a câte 4 locuri;
  - 2 apartamente cu jacuzzi (un apartament LUX şi un apartament VIP).
  Restaurantul pensiunii are o capacitate de 130 de locuri, la care se mai adaugă terasa şi foişoarele din faţă pensiunii, care pe timpul verii va oferă posibilitatea de a va bucura de peisajul fascinant al zonei. Restaurantul are specific pescăresc, aici găsind cele mai proaspete şi delicioase preparate pe baza de peşte. Pe lângă numeroasele preparate din peşte, puteţi gustă şi specialităţi din pui, vită, sau porc.
  Pensiunea Poiana Râşnoavei - Doripesco organizează mese festive pentru evenimente private (nunţi, botezuri, aniversări), cine romantice, întâlniri de afaceri, teambuilding-uri. Deasemenea, pensiunea oferă pe lângă serviciul de cazare şi servicii demipensiune sau pensiune completă.

 • Pensiunea Tudor +

  www.pensiunea-tudor.ro
  Pensiunea Restaurant Tudor este dotată la nivelul standardelor europene şi este amplasată într-o zonă care asigură odihnă şi relaxare. Acesta este un loc în care tu şi familia ta, prietenii sau colaboratorii tăi, parteneri de afaceri, puteţi lucra, va puteţi odihni, relaxa, distra sau încarcă bateriile cu aer de munte. Pensiunea Tudor este compusă din 13 camere: 9 duble cu pat matrimonial, 1 camera dublă twin, 1 camera triplă cu 3 paturi single, 2 camere triple cu pat matrimonial şi un pat single.Camerele sunt dispuse pe două etaje,toate dispunând de băi proprii, balcon, tv şi cablu, minibar, încălzire centrală.

 • Minicomplexul CASA SAXONIA +

  Str.Caraiman, nr.34
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Minicomplexul "Casa Saxonia" Râşnov cuprinde:
  - 18 camere duble pe trei nivele orientate toate spre sud, cu balcon şi baie, TV prin cablu, telefon, jumătate cu paturi matrimoniale; Un dormitor "la comun" în mansardă cu 17 locuri cu grup sanitar propriu potrivit pentru grupuri de sportivi, studenţi, copii. Complexul dispune de:
  - Sală de conferinţă cu 70 locuri cu dotare specifică (TV, videorecorder, retroproiector, panouri de afişaj etc.)
  - Sală de mese /restaurant cu 60 de locuri.
  - Salon de înfrumuseţare în incintă.
  Parcare în curte. În grădină se află 2 pavilioane rustice de câte 9-12 locuri. Control acces pe baza de cartelă, supraveghere video.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4